Saskia Klessens

Saskia Klessens achter bureau

Dit ben ik

Ik ben Saskia Klessens – den Haan, getrouwd met Erik en moeder van twee (bijna) volwassen jongens. Naast dat ik coach ben, werk ik met veel plezier als directiesecretaresse én extern begeleider onderwijs (coach persoonlijke ontwikkeling onderwijsprofessionals) bij Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de klimhal te vinden waar ik alles even los kan laten, me graag in het zweet werk en nieuwe energie opdoe. Ik houd van gezelschap, bordspelletjes en lachen. Ook kan ik me helemaal laten gaan op de dansvloer.

Ik draag graag mijn steentje bij aan de maatschappij. Daarom loop ik als vrijwilliger een blokje om met een groepje ouderen en kwetsbaren. De leeftijden variëren van 60+ t/m 90+. Zij komen in beweging, hebben een positieve babbel en zijn even buiten onder de mensen.

Mijn ‘CV’

Sinds september 2017 mag ik met veel passie en enthousiasme mensen begeleiden. Waardoor ze zich zowel mentaal als fysiek lekkerder in hun vel voelen. Ik heb o.a. de opleidingen internationaal gecertificeerd ‘NLP Practitioner Coach’, internationaal gecertificeerd ‘NLP Master Practitioner Coach’, ‘Voedingsleer’ en ‘Sport en Voeding’ gevolgd.

In januari 2024 start ik met veel enthousiasme de coachopleiding Familie & Systemisch werk werkt! Daarnaast blijf ik me voortdurend bijscholen door seminars, korte cursussen etc.