Saskia Klessens

Saskia Klessens achter bureau

Dit ben ik

Ik ben Saskia Klessens – den Haan, getrouwd met Erik en moeder van twee jongens. Naast dat ik coach ben, werk ik met veel plezier als directiesecretaresse én extern begeleider onderwijs (coach persoonlijke ontwikkeling voor onderwijsprofessionals) bij Stichting Speciaal Onderwijs & Expertisecentra.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de klimhal te vinden waar ik alles even los kan laten, me graag in het zweet werk en nieuwe energie opdoe. Ik houd van gezelschap, bordspelletjes en lachen. Ook kan ik me helemaal laten gaan op de dansvloer.

Ik draag graag mijn steentje bij aan de maatschappij. Daarom loop ik als vrijwilliger een blokje om met een groepje ouderen en kwetsbaren. De leeftijden variëren van 60+ t/m 90+. Zij komen in beweging, hebben een positieve babbel en zijn even buiten onder de mensen.

Ook verzorg ik op aanvraag leefstijltrajecten voor senioren in samenwerking met de Gemeente Eindhoven, Wooninc en WijEindhoven. Daar focus ik me niet alleen op het fysieke deel. Ik vind het vooral belangrijk om de mensen zich goed te laten voelen. Ik leer ze hoe ze stress kunnen ontladen etc.

Blogs

Ik vind het leuk om regelmatig blogs te schrijven over thema’s in mijn leven, vaak herkenbaar voor anderen. Er zit altijd een boodschap / vraag in waarbij ik mensen aan het nadenken zet. Deze blogs kun je vinden op mijn social media zoals Facebook en Instagram.

Mijn CV

Sinds september 2017 mag ik met veel passie en enthousiasme mensen begeleiden. Waardoor ze zich lekkerder in hun vel voelen. Ik heb o.a. de opleidingen internationaal gecertificeerd ‘NLP Practitioner Coach’, internationaal gecertificeerd ‘NLP Master Practitioner Coach’, ‘Voedingsleer’ en ‘Sport en Voeding’ gevolgd.

Ik volg sinds janari 2024 met veel enthousiasme de praktijkgerichte jaaropleiding Familie & Systemisch werk werkt! Deze coaching integreer ik meteen in mijn bestaande werkwijze.

Daarnaast blijf ik me voortdurend bijscholen door seminars, cursussen, workshops etc.